МАУ запустить нові міжнародні рейси в жовтні

16.09.2020, 18:46
84303

Авіакомпанія МАУ з 1 жовтня запускає ряд стикувальних рейсів і додає нові рейси. Про це повідомила пресслужба компанії в середу, 16 вересня.

Читайте також: Негативно впливають на рейтинг: українці дали оцінку діючій владі

Лоукостер з Угорщини Wizz Air призупиняє дванадцять маршрутів з України до весни наступного року.

Як повідомляється, запускаються нові міжнародні рейси: Київ – Брюссель – Київ, Київ – Дюссельдорф – Київ, Київ – Лондон – Київ, Київ – Прага – Київ, Київ – Баку – Київ.

МАУ з жовтня також пропонує стикувальні рейси: через Київ з Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги в Дубай, Каїр, Баку, Єреван, Стамбул, Тель-Авів. З Дубая, Каїра, Баку, Єревану через Київ – в Амстердам, Лондон, Париж, Брюссель, Мілан, Дюссельдорф, Мюнхен, Прагу, Тель-Авів, Стамбул. З Тель-Авіва і Стамбула через Київ – в Амстердам, Лондон, Париж, Брюссель, Мілан, Дюссельдорф, Мюнхен, Прагу, Амстердам, Дубай, Єреван, Баку.

Разом з тим авіакомпанія пропонує варіанти стикувань через Київ власними або партнерськими рейсами по Україні. Зокрема, з Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги, Тель-Авіва і Стамбула пропонуються рейси через Київ до Харкова, Львова, Херсона, Одеси, Дніпра, з Дубая, Каїра, Баку, Єревану – через Київ в Харків, Львів, Одесу, Дніпро.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com