Негативно впливають на рейтинг: українці дали оцінку діючій владі

16.09.2020, 12:32
84266

Українці оцінили дії ключових політиків та керівників відомств і визначили хто негативно впливає на рейтинги влади.

Читайте також: Колишній головний митник України Нефьодов йде до Київради від “Голосу”

Як інформує РБК-Україна, про це свідчать дані опитування Соціологічної групи “Рейтинг”.

За даними опитування, респонденти відносно непогано оцінили роботу голови Верховної ради Дмитра Разумкова – 25% вважають, що його діяльність позитивно впливає на популярність чинної команди влади, 25% – протилежної думки. 18% вважають, що його робота не впливає на ці показники, 32% – взагалі не змогли відповісти.

При цьому 3% опитаних вважають, що діяльність прем’єр-міністра Дмитра Шмигаля позитивно впливає на рейтинги влади, 32% – негативно.

Крім того, 13% вважають, що діяльність міністра внутрішніх справ Арсена Авакова позитивно впливає на рейтинги влади, 41% – протилежної думки.

Ще 10% заявили, що діяльність керівника Офісу президента Андрія Єрмака позитивно впливає на рейтинги влади, 32% – протилежної думки.

Також 8% опитаних вважають, що діяльність глави фракції партії “Слуга народу” в парламенті Давида Арахамії позитивно впливає на рейтинги влади, 28% – протилежної думки.

Читайте також: Степанов балотується в Одеську облраду від партії “Слуга народу”

Тільки 6% вважають, що діяльність генерального прокурора Ірини Венедиктової і директора НАБУ Артема Ситника позитивно впливає на рейтинги влади, 34% – протилежної думки.

Українці назвали політиків, які негативно впливають на рейтинги влади

Опитування проведено Соціологічною групою “Рейтинг” 3-6 вересня 2020 року серед 2000 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності з довірчою ймовірністю 0,95: не більше 2,2%.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com