Медведчук повідомив, що Порошенко співпрацює з Путіним та веде бізнес з Росією (відео)

4.05.2019, 09:48
23486

Український політик Віктор Медвечук, кум чинного Президента Росії Володимира Путіна розповів правду про стосунки Порошенка і Путіна.

Читайте також: Повідомили, що Порошенко продав частину бізнесу олігарху з Молдови

За словами Віктора Медвечука, у Порошенка і Путіна нормальні ділові відносини.

Медвечук не розуміє, чому Порошенко вибрав таку жорстку антиросійську політику перед українцями, якщо в житті він розмовляє російською і у нього дуже непогані ділові відносини з “російськими колегами”.
Також Медвечук публічно, перед телекамерами заявив, що Порошенко і його команда закуповували безпосередньо російський газ і він безпосередньо йшов в Україну, але видавали його за європейський.

“Порошенко і його команда безпосередньо закуповували російський газ, який йшов відразу в Україну, а не в Європу. Ви уявіть собі, як російський газ міг йти в Європу, а потім міняти зворотний напрямок по трубі? Це ж неможливо навіть фізично, тому російський газ йшов безпосередньо в Україну. Прості українці платили захмарні ціни в комунальних платіжах за газ нібито з Європи. Прості українці платили особисто Порошенку і його команді за транзит газу в Європу, якого не було, і за європейський газ, якого теж не було. Всі гроші осідали на офшорних рахунках Порошенка і ко.”, – заявив кум Путіна.

“Ви зрозумійте, що росіянам все одно кому продавати газ. Вони встановили ціну – Порошенко як глава Держави погодився купити, а як він продавав цей газ простим українцям, Путіна мало цікавить”, – продовжив Медвечук.

За словами політика така ж схема була придумана і з вугіллям. Прості українці платили за вугілля з Ротердаму, який насправді завозився з “ОРДЛО”. Таким чином кожен українець переплатив шалені гроші за те, чого немає. Ось в чому найбільша афера Порошенка і ось за що його і називають дуже цинічним аферистом.

Медвечук зазначив, що він би не ризикнув так нахабно вчинити з українським народом, оскільки це занадто небезпечно так прямо і нахабно наживатися.

Таким чином кум Путіна публічно підтвердив те, що в Україні говорили 5 років.

Порошенко знаходиться в нормальних ділових відносинах з Путіним і саме тому Путін ряснів на кожному білборді президента.

Олігарх Петро Порошенко дійсно провернув газову аферу на мільярди купуючи російський газ і наживаючись на злиденному народові під час війни. Олігарх Порошенко дійсно купував вугілля у бойовиків ОРДЛО, тим самим фінансуючи їх армію, а згодом видавав це вугілля за Ротердамське.

Детальніше у відео:

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com