Повідомили, що Порошенко продав частину бізнесу олігарху з Молдови

30.04.2019, 15:49
23032

Кишинівська компанія ″Twins Estate S. R. L.″ повідомила, що придбала пакет акцій одного з найбільших торгових центрів Кишинева АТ ″Gemenii S. A.″ (колишній універмаг ″Дитячий світ″), яким, за інформацією ЗМІ, володів Петро Порошенко. Про це пише ″Інтерфакс-Україна″.

Читайте також: Експерт спрогнозував, чи буде Порошенко збирати протестний Майдан

У вівторок ″Twins Estate S. R. L.″ поширила прес-реліз про те, що придбала мажоритарний пакет акцій колишнього ″Дитячого світу″ в Кишиневі. Відповідно до прес-релізу, договір про купівлю-продаж наприкінці минулого тижня схвалений Радою з конкуренції і набув чинності.

При цьому покупець не повідомляє подробиць угоди, суму угоди, а також ім’я продавця.

Повідомляється лише, що торговий центр ″Gemenii s. a.″ продовжить роботу у звичайному режимі, а новий власник має намір оновити центр відповідно до запитів сучасного ринку. Власник також обіцяє зберегти актуальний бренд ″Gemenii″,″впізнаваний в усій Молдові″.

Компанія ″Twins Estate S. R. L.″ входить до групи компаній ″Rogob″, що спеціалізується на роздрібній торгівлі м’ясом і м’ясопродуктами. Два роки тому компанія ″Rogop″ також придбала магазин ″Unic″ – колишній центральний універмаг Кишинева.

Молдовські ЗМІ писали, що компанія ″Rogop″ через треті особи належить лідеру Демократичної партії та головному молдовському олігарху Владу Плахотнюку. У Молдові його також вважають важливим діловим партнером Петра Порошенка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com