Медведчук у Росії придбав собі нову італійську яхту за понад $9 млн

28.10.2023, 10:04
148856

Державний зрадник та кум Путіна Віктор Медведчук після обміну на українських військовополонених перебуває у своїх кремлівських покровителів в Росії та продовжує насолоджуватися розкішним життям. Нещодавно він став власником швидкісної яхти Pershing 9X італійського виробництва вартістю 9 млн 627 тисяч доларів.

Читайте також: Справжній сенс війни проти України: колишній спічрайтер Путіна озвучив причину агресії

Про це в п’ятницю, 27 жовтня, повідомила “Верстка”.

За інформацією видання, виробником судна є італійська компанія Ferretti Group. На борту 28-метрової яхти є чотири каюти із 8 спальними місцями. Загалом судно може вмістити до 20 гостей.

Російську митницю яхта під назвою “Amore Mio” пройшла під прапором острівної держави Палау. Її відправником значиться компанія Lavel Fzco з Об’єднаних Арабських Еміратів.

“Одержувачем яхти в Росії вказано АТ “Ренесанс”. Згідно з аудиторським висновком від 24 лютого 2021 року, бенефіціарним власником компанії була громадянка України Оксана Марченко – дружина Медведчука”, – повідомили у виданні.

Для яхти Медведчука компанія-покупець оформила процедуру “тимчасового ввезення”, яка частково звільняє декларанта від сплати митних платежів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com