Меган Маркл розпустила весь свій персонал у королівській резиденції

17.01.2020, 16:11
60114

Дружина принца Гаррі Меган, яка нещодавно вперше з’явилася на публіці після заяви про вихід із королівської родини, розпустила особистий персонал британської резиденції Frogmore Cottage.

Читайте також: Меган Маркл вперше вийшла в світ після відмови від королівських обов’язків

Як повідомляє видання Daily Mail, двох постійних співробітників, а саме керуючу будинком і прибиральницю, вже переводять на інші посади в приміську резиденцію королеви, яка розташована неподалік котеджу Сассексів.

А от кухарі, покоївки, лакеї і садівники працювали за наймом на спеціальній основі. Їм вже повідомили, що в їхніх послугах більше не мають потреби.

На думку співробітників, Меган попрощалася з персоналом, який сама ретельно підбирала, оскільки вирішила вже не повертатися до Великої Британії.

“Працівникам вже пропонують інші ролі в резиденції. Там постійно працює невеликий штат прислуги, що складається з одного прибиральника і керівничого будинком. Інші приходять тоді, коли потрібно. Все це стало для всіх справжнім шоком. Вони дуже пишалися тим, що працюють на них і живуть у Фрогморі”, – заявив виданню інсайдер.

Зауважимо, що попри звільнення персоналу, королівське подружжя хоче зберегти право на свою резиденцію у Великій Британії.

“Оскільки вони продовжують підтримувати монархію, їхній сім’ї потрібно місце, яке вони могли б назвати своїм будинком в Сполученому Королівстві”, – повідомили в оточенні пари.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com