MELOVIN обурився тим, що українським артистам не можна виступати в Росії: “Вони гроші привозять”

7.12.2021, 18:01
106694

Співак MELOVIN вирішив висловити свою позицію щодо концертів українських артистів в Росії.

Читайте також: Резніков про загрозу з боку РФ: план-максимум Кремля – зробити так, щоб України не було

Так, на YouTube-каналі “Українська правда” виконавець розповів, що не з тих, хто вважає, що “музика поза політикою”. Втім, його обурює те, російські артисти можуть спокійно приїжджати до нашої країни. Українці ж якщо поїдуть до Росії, то вони “будуть вигнанцями”. Хоча всі зароблені кошти артисти привозять до України.

“Я ж не з тих, хто скаже: “Музика поза політикою”. Я, звичайно, розумію це все. Але засмучує той факт, що до нас їздити з концертами російським артистам можна, а українським артистам (ред. – до Росії) не можна – сором, ганьба. Хоча наші артисти привозять гроші”, – прокоментував Мел.

До слова, сам співак не проти дати в Росії свій концерт. Він говорить, що в нього там багато фанів. Хоча зірка й зізнається, що йому лячно там виступати. Так, зірка боїться осуду українців.

“Я хотів би, звичайно, поїхати там виступити, у мене там багато фанів. Розумію, що можу там зібрати зал. Але лячно. Одразу станеш антигероєм в Україні. Це лячно, коли ти не можеш приїхати до рідної країни, де тебе вважають просто вигнанцем. І в мене всередині бореться бажання стати більш масштабним в інших країнах, де тебе розуміють, і водночас повернутися і бути вигнанцем у своїй країні”, – підсумував артист.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com