Melovin виступить у другому півфіналі “Євробачення 2018” уже сьогодні

10.05.2018, 15:12
2561
Сьогодні, 10 травня, у другому півфіналі пісенного конкурсу “Євробачення 2018” у португальському Лісабоні виступить учасник від України Melovin (Костянтин Бочаров) із піснею “Under The Ladder”.

Загалом на сцену вийдуть представники 18 країн, українець буде закривати конкурсну програму, передає “Гордон”.

За версією букмекерської контори “William Hill”, у Melovin є всі шанси вийти у фінал. Також у фінал, як очікують, потраплять представники Норвегії, Швеції, Молдови, Австралії, Угорщини, Данії, Латвії, Нідерландів і Польщі. Російська співачка Юлія Самойлова, за прогнозами букмекерів, до наступної стадії конкурсу не потрапить.

Як повідомляє Eurovisionary, номер Melovin підготував постановник Костянтин Томільченко. Він також був автором переможного виступу Джамали на “Євробаченні 2016”.

Номер буде схожим на той, із яким Melovin виступав у нацвідборі. Співак лежатиме в роялі, “немов у труні”, потім підніметься, як Дракула, і спуститься вниз сходами”. Наприкінці номера Melovin буде грати на фортепіано, а в цей час сходи під виконавцем загоряться.

Другий півфінал “Євробачення” розпочнеться о 22.00 за київським часом. У прямому ефірі його покажуть телеканали СТБ та “UA:Перший”. На СТБ коментувати виступи буде шоумен Сергій Притула, на телеканалі “UA:Перший” – телеведучий Тімур Мірошниченко та співачка Alyosha.

Перший півфінал “Євробачення 2018” пройшов у вівторок, 8 травня. Путівки у фінальну стадію здобули представники Австрії, Естонії, Кіпру, Литви, Ізраїлю, Чехії, Болгарії, Албанії, Фінляндії та Ірландії.

Фінал конкурсу пройде в суботу, 12 травня.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com