У жовтні колишня Віктора Павліка заявила, що він з молодою дружиною хоче виселити її з квартири, хоч насправді співак підшуковував бюджетніше житло. Відтоді між жінками спалахнув конфлікт, який довів до суду. Спочатку зірка підтримував Катерину Реп’яхову, однак тепер, схоже, взяв нейтралітет.

Віктор Павлік про судовий позов Катерини Реп’яхової

У коментарі каналу “Україна” співак зізнався, що був проти судового позову коханої на його колишню дружину Ларису Созаєву. Однак вона не порадилась з ним і вчинила так, як захотіла. Він переконаний, що все можна було вирішити тихо й мирно.

“Я вважаю, що все мало бути спокійно, тихо. Я думаю, що так і буде, тому що найголовніше – це здоров’я. І на нервах ніколи ніхто не перемагав“, – заявив Віктор Павлік.

Читайте також: В Україні станом на 19 грудня виявлено понад 3,6 тисячи нових випадків COVID-19 за минулу добу

Я не читаю те, що викладає Катя. У неї щодня дуже багато сторіс. Катя мене не питає, як і що робити, це було її рішення. І вона відстоює свою позицію, свою честь і гідність. Я не дуже в цьому розбираюся, але немає диму без вогню,
– додав народний артист.

Катерина Реп’яхова посварилась з Павліком

Заплакана Катя Реп’яхова вийшла у сторіс після того, як коментар Віктора Павліка розлетівся пресою. Можна припустити, що блогерка образилась на чоловіка, бо, на його думку, вона відстоює лише свою честь і гідність, а не репутацію їхньої родини.

Мене дуже образив мій чоловік. І я не впевнена, що ми після цього будемо з ним разом. Я в цій війні одна,
– емоційно написала Катерина Реп’яхова.

“Життя дивовижне. Прокидаєшся вранці й не знаєш, що сьогодні твоє життя зміниться безповоротно“, – додала блогерка в наступній інстаграм-сторіс.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook