“Менше тестів – менше підтверджених випадків захворювання – менше проблем”, – екснардеп про доставку експрес-тестів та медичних масок з Китаю

23.03.2020, 11:51
67275

Колишній депутат від партії “Слуга народу” Антон Поляков, якого вигнали із лав політичної сили, висловив незадоволення тим, що замість 1 мільйона медичних маок до України прибули тільки 250 тисяч і чому у Китай літав саме Андрій Мотовиловець.

Читайте також: В Україні підтвердили ще 16 випадків захворювання на Covid-19

“У суботу прибуде 1 мільйон тестів.”

Ранок понеділка. У колег і наших громадян є деякі питання: Навіщо в Китай літав саме Мотовиловець? На яку боротьбу за медгруз він піариться? Чому тестів замість 1 мільйона – 250 тисяч? Чому в аптеках досі немає антисептиків, масок і наприклад парацетамолу?

Відповідь є поки одна. Менше тестів – менше підтверджених випадків захворювання – менше проблем”, – пише екснардеп у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, тести для ПЛР (полімеразної ланцюгової реакції) та 250 тисяч експрес-тестів уже в Україні!

Окрім того, медичні маски різного ступеня захисту, дезінфектори, апарати штучної вентиляції легень та інші засоби для боротьби з COVID-19 – усе це вночі доправив наш літак із Китаю. Медичний вантаж одразу ж розподілять по всіх регіонах, усі лабораторні центри країни матимуть ПЛР-тести.

Бригади екстреної допомоги отримають швидкі тести для перевірки людей, в яких є підвищена температура та підозра на коронавірус. Якщо результат буде позитивний, лікарі мають взяти додатковий зразок для підтвердження в лабораторії за допомогою ПЛР-тесту.

“Ми боролися за кожен медичний вантаж”, – наголосив народний депутат від “Слуги Народу” Андрій Мотовиловець, який брав участь у цій важливій місії та фактично два дні прожив у літаку.

Нагадаємо, це лише перша партія медичного вантажу з Китаю. Цього тижня заплановано ще декілька рейсів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com