Мер Черкас подав до суду на Зеленського

27.05.2020, 11:52
73686

Адвокат мера Черкас Денис Ципін подав до суду на президента України Володимира Зеленського позов про захист честі та гідності свого клієнта Анатолія Бондаренка.

Читайте також: Зеленський підписав програму співпраці з НАТО на 2020 рік

Про це Ципін заявив під час відеозвернення 26 травня.

Бондаренко просить суд стягнути з Володимира Зеленського на свою користь моральну шкоду за приниження честі, гідності та ділової репутації в розмірі однієї гривні.

“Я, Денис Ципін, адвокат мера Черкас Анатолія Бондаренка, подаю до Печерського районного суду міста Києва позовну заяву про захист честі і гідності, ділової репутації мера Черкас”, – каже Ципін

Як пояснив адвокат Ципін, “компенсацію” довелося просити тому, що Верховний Суд України, дійшов висновку, що “належним засобом захисту честі та гідності є відповідь на такі образи (а не заява в суд)”. До суду пропонується звертатися лише по грошове відшкодування.

“Якщо це якийсь слюсар з водокачки, то, можливо, для нього це великі гроші, 10 тисяч гривень. А для мера Черкас, і то, як спаплюжив його честь і гідність президент, це ніщо. Вся країна, можна сказати, замислюється над питанням, чи мер Черкас бандит чи ні? Зрозуміло, що ні. Але президент наш вважає по-іншому”, – додав адвокат.

У позовній заяві йдеться про те, що “такі фрази в контексті його відповіді журналісту про мера Черкас були сприйняті позивачем і суспільством як то, що Президент України назвав мера Черкас бандитом”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com