Мер Умані просить уряд створити КПП для контролю в’їзду в місто

28.08.2020, 20:21
82682

Міський голова Умані Олександр Цебрій заявив про необхідність облаштування контрольно-пропускних пунктів для контролю в’їзду людей у місто. Про це очільник міста повідомив у коментарі “Радіо Свобода”.

Читайте також: Зеленський заявив про готовність України до співпраці з виробництва вакцини від COVID-19

За словами чиновника, КПП вже діяли на початку спалаху COVID-19, але наразі Умань перебуває в “зеленій” зоні карантинних обмежень, тому місцева влада не має повноважень створити їх знову. “Ми звернулися до центральної влади, депутати підписали відповідне звернення, з тим, щоб нам повернули таку можливість”, – сказав Цебрій.

Крім того, мер Умані повідомив, що він також хотів би тестувати на COVID-19 хасидів, які прибули в Умань до запровадження заборони іноземцям на в’їзд в Україну. “Але це повинна робити відповідна комісія: там повинні бути представники поліції, лікарі, працівники муніципалітету”, – висловився очільник міста.

Водночас Цебрій засудив учорашню сутичку між місцевими жителями й паломниками. “Я зроблю все можливе і неможливе, щоб ситуація така не повторилася. Вона не додасть авторитету ні уманчанам, ні гостям нашого міста. Але для того, щоб цього не відбулося, потрібно, щоб це питання було під контролем влади, місцевої і центральної”, – заявив чиновник.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com