Мережа АТБ знижує торговельні націнки на товари першої необхідності

31.03.2020, 19:18
68180

Компанія АТБ знижує власну торговельну націнку на ряд соціально значущих товарів, щоб і далі пропонувати в магазинах мережі доступні ціни на товари першої необхідності. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook генеральний директор мережі Борис Марков.

Читайте також: Ціни злетіли: в Україні подорожчали основні продукти

“В умовах економічної кризи і загальнонаціонального карантину, а також у зв’язку зі стрімким підвищенням відпускних цін з боку постачальників на продукти харчування і товари першої необхідності, компанія “АТБ−Маркет” з 1 квітня 2020 року знижує торговельну націнку на певні категорії продуктів харчування. Таке рішення − принципова соціально відповідальна позиція компанії для забезпечення всіх покупців магазинів торгової мережі АТБ продуктами харчування і товарами першої необхідності за доступними і справедливими цінами”, − повідомив Марков.

Мова йде про зниження торговельних націнок у межах 2−3% на крупи, макаронні вироби, сіль, цукор, борошно, бакалію, а на овочі та фрукти торгова націнка буде на 4−8%.

Читайте також: Як змінилися ціни на продукти в березні

Як зазначив Марков у своєму повідомленні, саме на ці групи товарів компанія традиційно встановлювала мінімальну торгову націнку, що дозволяє лише покривати операційні витрати мережі на подання цих позицій на полицях магазинів АТБ. Також керівник мережі повідомив, що АТБ заповнила свої складські запаси товарами всіх категорій у повному обсязі і до нинішнього часу відмовилася від введених обмежень.

“Наразі компанія “АТБ−Маркет” зняла всі обмеження щодо придбання товарів в одні руки для відвідувачів магазинів торгової мережі АТБ в усіх регіонах України. Проте вона залишає за собою право вводити локальні обмеження на продаж тієї або іншої групи товарів при появі на нього ажіотажного попиту”, − уточнив гендиректор мережі АТБ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com