Мешканці Ковельської громади отримали інвалідні візки від волонтерів “Української команди”

15.05.2023, 13:29
140586

Поки існує людство, всім нам необхідні співчуття, милосердя, турбота та розуміння. Волонтери прагнуть викликати у людей здатність до співпереживання, готовність відгукнутися на чужу біду, прийти на допомогу, бо це істинний прояв морального здоров’я суспільства. Добрі слова і вчинки спрямовані на порозуміння між людьми, взаємодопомогу, підтримку один одному.

Читайте також: Ковельчани отримали продуктові набори від волонтерів

11 травня волонтери Волонтерського штабу «Українська команда», спільно з партнерами – Благодійним фондом «Віримо в Україну», завітали до Ковеля, де вручили 14 інвалідних колясок для людей із обмеженим фізичними можливостями.

Представники благодійних організацій запросили на зустріч членів сімей, котрим потрібні колісні візочки для їхніх рідних.

«Це безцінно, коли у нас є люди, які безкорисливо допомагають іншим. Незважаючи на те, що зараз в країні війна і вся увага прикута до неї, – поряд з нами досі є десятки тисяч людей, колосальні проблеми яких нікуди не зникли. Я дякую кожному із вас за надану нам допомогу, яка була вкрай необхідна для моєї донечки. Низький уклін нашим волонтерам», – зазначила мама дівчинки із обмеженими фізичними можливостями.

В ході зустрічі волонтери дізналися про проблеми кожного та пообіцяли, що і надалі будуть підтримувати всіх, хто потребує допомоги.

«Дякуємо всім тим, хто долучився в якійсь мірі до цієї гарної справи, аби хоч трохи полегшили життя людям з обмеженими фізичними можливостями», – додають волонтери.

Інвалідні візки передані тим, хто зараз має потребу в них найбільше. У кожного з цих людей своя сумна історія, але сьогодні їх очі світилися збентежено та щасливо.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com