Міфи, які пов’язані з дієтами

12.04.2018, 14:59
1883

Практично кожна жінка з перемінним успіхом застосовує на собі ту або іншу дієту. В основному, про дієти згадують напередодні свят, коли потрібно в стислі терміни привести себе в належну форму. Але, на жаль, дуже важко тривалий час зберігати вірність обраній системі живлення. Адже навколо стільки апетитних спокус, передає “Ukrhealth”.

Чи часто ми серйозно замислюємося про те, яка їжа потрапляє на нашу тарілку? Адже, дійсно: ми це те, що ми їмо. Від дієти, якої ми дотримуємося, залежить не тільки наша вага, але і те, наскільки свіжою і пружною буде наша шкіра, якими густим і блискучим буде наше волосся (не кажучи вже про працездатність та емоційне тло). Дієта здатна вплинути навіть на рівень сексуального потягу.

Кожен Новий рік ми опівночі загадуємо бажання, а вранці 1 січня починаємо життя “з чистого аркуша”. Так чому б не почати Новий рік з правильно підібраної, усвідомленої дієти – як нового способу життя, який дає сили і надихає на нові життєві звершення.

Міф №1 – Запам’ятай, сувора ця дієта чи ні, вона не допоможе позбутися від надлишків жиру, якщо ти не будишь рухатися і займатися спортом. Будь-які обмеження в їжі призводять до зменшення м’язової маси, а жир не дуже поспішає піти зі свого місця! Тому про швидкі і голодні дієти краще забути. Більше рухайся і не сиди на місці!

Міф №2 – Вага і здоров’я речі взаємопов’язані! Надмірна вага і правда провокує деякі хвороби, але не варто сідати на жорсткі дієти! Зниження ваги покращує самопочуття лише на 10%!

Міф №3 – Коли дивишся на себе в дзеркало, то думаєш, як би зменшити собі талію або стегна? І відразу хочеться сісти на якусь дієту, лише б видалити ці недоліки? Не вір дієтам, націленим на певну частину тіла.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com