Міхаель Шумахер прийшов до тями після шести років коми

12.09.2019, 09:31
41614

Міхаель Шумахер – семиразовий чемпіон світу, володар численних рекордів “Формули-1”, один з найуспішніших пілотів, після 6 років в комі прийшов у свідомість. Про це повідомляє французьке видання Le Parisien, передає РБК-Україна.

Читайте також: Син Шумахера дебютував за кермом боліда Ferrari

Співробітники лікарні імені Жоржа Помпіду в Парижі, куди був госпіталізований 50-річний легендарний німецький гонщик, семиразовий чемпіон F1, розповів про його стан.

За словами медика кардіологічного відділення, Шумахер отямився після коми, у яку він впав після травми на лижному курорті в Мерібелі в Альпах в 2013 році.

Міхаель Шумахер прийшов у свідомість після багаторічної коми: що відомо

Зазначимо, що Шумахера 9 вересня доставили до паризької клініки у відділення серцево-судинної хірургії під великою секретністю – гонщика на ношах закрили тканиною, щоб не було видно його тіло і обличчя.

Спортсмена супроводжувала група з 10 лікарів, серед яких був відомий хірург-кардіолог, спеціаліст з лікування серцевої недостатності, професор Філіп Менаше.

Висловлювалася думка, що Шумахера доставили в клініку для початку експериментальної операції із введення стовбурових клітин у тканині серця.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com