Міністр культури України скасував показ мод у католицькому храмі

5.01.2020, 16:46
58833

Посилаючись на негативну позицію настоятеля храму,  Міністр культури України Володимир Бородянський повідомив про скасування показу мод українського дизайнера Олени Серебрової в будівлі костелу Святого Миколая в Києві. Про це міністр заявив через соцмережі, передає Еспресо.TV.

Читайте також: Руйнування пам’ятки: у монастирі Капуцинів на Львівщині обвалився дах (відео)

“Показу мод у будівлі костьолу Святого Миколая, який перебуває на балансі Національного будинку органної та камерної музики України − не буде. Оскільки одночасно це і Національний будинок органної та камерної музики України, і діючий костьол, будь−які заходи в цьому місці враховують позицію настоятеля. Усно настоятель вже надав негативну відповідь”, − написав міністр.

Раніше повідомлялося, що Міністерство культури України виступило з наміром провести в костелі Святого Миколая в Києві безпрецедентний модний показ відомого українського дизайнера Олени Серебрової.

Також були опубліковані відповідні копії листів Міністерства культури, молоді та спорту до священика Андрія Рака, пароха Римсько-католицької парафії святого Миколая в Києві, а також Тетяни Стахурської, директора Національного будинку органної та камерної музики України.

На публікацію листів в українських медіа зреагував посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький.

“Показ мод в пограбованому більшовиками і досі не повернутому київському храмі?”, – обурився дипломат.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com