Мінсоцполітики пропонує компенсувати вартість “пакунку малюка” батькам, які його не отримали

10.07.2020, 13:31
77924

Кабінет міністрів пропонує запровадити виплату грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги на дітей, які народились у 2020 році та не були забезпечені цією допомогою.

Читайте також: МОЗ розробляє алгоритм щодо навчання дітей з 1 вересня

Як інформує Українська Правда, відповідний проект постанови розробило Міністерство соціальної політики, повідомляється на сторінці відомства у Facebook.

“Мінсоцполітики з метою забезпечення кожної дитини, яка народилася у 2020 році “пакунком малюка” розроблено проект урядового рішення, яким передбачається запровадити виплату грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка на дітей, які народились у 2020 році, та не були забезпечені цією допомогою”, – йдеться у повідомленні.

Відповідно до постанови Кабміну у 2020 році закупка одноразової натуральної допомоги за рахунок коштів державного бюджету проводилася централізованою закупівельною організацією – державна установа “Професійні закупівлі”.

У міністерстві запевняють, що питання забезпечення допомогою “пакунок малюка” новонароджених дітей в усіх регіонах України перебуває на постійному контролі Мінсоцполітики”.

Рішення про відміну закупівлі одноразової натуральної допомоги  було прийняте 30 червня Антимонопольним комітетом України, за результатом розгляду скарг учасників закупівлі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com