Міжнародний поїзд Київ-Варшава частково змінить свій графік руху

2.04.2019, 19:35
19179

З 5 квітня прикордонний та митний контроль замість станції Ягодин в поїзді Київ-Варшава буде проходити на станції Київ-Пасажирський. Про це повідомляє ″Укрзалізниця″.

Читайте також: Міжнародний поїзд з Києва можуть продовжити до Таллінна

″Пасажири повинні зайняти свої місця в поїзді не пізніше ніж за 25 хвилин до його відправлення зі станції Київ-Пасажирський. Для поліпшення обслуговування пасажирів з 5 квітня 2019 проходження прикордонного та митного контролю в поїзді № 67/68 Київ-Варшава переноситься зі станції Ягодин на станцію Київ-Пасажирський″, – йдеться у повідомленні.

У зв’язку із  такими змінами в поїзді № 67/68 Київ-Варшава частково змінюється графік руху. За новим графіком він відправлятиметься з 5 квітня з Києва і з 4 квітня з Варшави.

У квитках пасажирів поїзда № 67/68 Київ-Варшава зі станції Київ-Пасажирський буде вказано час відправлення 18:48 (замість 19:13 за розкладом). Саме до  вказаного часу пасажири мають пройти митний контроль, який здійснють працівники Державної фіскальної служби у вестибюлі вокзалу Київ-Пасажирський на виході до перону першого шляху. Митники перевірять наявність квитків, паспортів, оглядають багаж. Після проходження митного контролю пасажирам дозволять пройти на перон та здійснити посадку в поїзд.

В Укрзалізниці попереджають, що ті пасажири, які не пройшли посадку о 18:45, в поїзд № 67/68 Київ-Варшава допускатися не будуть. Графік руху територією Польщі поїзда № 67/68 Київ-Варшава не зміниться.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com