Модні тенденції літа 2024 на сумки: експерементуємо з кольором та розміром

16.06.2024, 23:05
160433

Серед модних тенденцій весни/літа 2024 року аксесуари – зокрема сумки – відіграють головну роль. Від яскравих кольорів до експериментів з розмірами й фактурами – нові тренди дадуть змогу освіжити свої образи без необхідності повністю оновлювати гардероб. Ми дослідили streetstyle-образи від Нью-Йорка до Мілана і вибрали для вас найгарячіші тренди сумок цього сезону.

Читайте також: Андре Тан назвав головні тренди літнього одягу: актуальний колір вершкового масла

Яскраві кольори

Невеликі зміни можуть мати значний ефект, і сумки яскравих відтінків є цьому підтвердженням. Навіть у поєднанні з простим вбранням вони створюють дійсно приголомшливий візуальний акцент. До джинсів і білої футболки додайте сумку-месенджер кольору фуксії, а монохромний чорний образ розбавте клатчем кобальтового або трав’яного відтінку. Також можна поекспериментувати з іншими монохромними луками, які яскрава сумка вдало підкреслить.

Сумки-бочки

Сумки-бочки завойовують популярність завдяки своїй подовженій округлій формі. Такі сумки стануть ідеальним аксесуаром як для вечірніх виходів, так і для офісних образів. На відміну від великих сумок-дафл, ці компактні моделі зможуть витончено доповнити повсякденний або смарт-кежуал одяг. Вони гармонійно доповнюють нейтральні образи в стилі quier luxury, і так само чудово поєднуються з яскравими принтами.

Сумки-сідла

Завдяки культовій сумці-седл від Chloe ці аксесуари у формі півмісяця стали справжнім хітом. На відміну від вигнутих моделей, вони мають плоску верхню частину і круглу основу, що надає їм унікального шарму, який притягує погляди. Універсальність цього дизайну полягає в тому, що спільна для сумок-сідел форма може мати різні кольори, матеріали та стилі на будь-який смак. Яскраві металеві відтінки, м’яка замша чи барвисті принти – такі сумки чудово впораються з функцією стильних аксесуарів.

Пухнасті моделі

Хоч попереду найтепліші дні року, це не означає, що потрібно відмовитися від модних трендів. Крім того, ви, можливо, захочете відвідати прохолоднішу країну. У такому разі вам стане в пригоді пухнаста сумка. М’які пухнасті аксесуари мають милий і затишний вигляд, а також дають змогу додати в образ яскравий акцент. Вони можуть стати вдалим контрастним рішенням як для строгого костюма зі штанами, так і для пальта в поєднанні з мініспідницею. Найкращий вибір – нейтральні відтінки на кшталт бежевого, кремового чи білого: вони завжди безпрограшні та поєднується з будь-яким вбранням.

Ваніті-сумки

Останніми роками шанувальниці моди все частіше використовують нетрадиційні сумки, щоб створити яскраві акценти. Vanity-сумки (сумки для туалетного приладдя), які спершу задумувалися як косметички, успішно виконують цю роль завдяки своїй місткості та структурованій формі. Маючи довгий ремінець або ланцюжок, вони не схожі на типовий органайзер для косметики, а завершальні штрихи у вигляді фурнітури, відтінок якої збігається з відтінком інших аксесуарів, додають образу елегантності.

Чорні сумки-відра

Традиційна сумка-відро пройшла довгий шлях з 1932 року, коли Луї Віттон створив її для того, щоб переносити пляшки шампанського. Сьогодні в цьому аксесуарі поєднується стиль і функціональність для повсякденного користування. Чорний колір – це завжди безпрограшний та актуальний варіант. А щоб уникнути банальності, можна вибрати модель з незвичними ремінцями або застібками. Такі елементи стануть родзинкою, проте не зроблять сумку надто екстравагантною для щоденного використання.

Сміливий бургундовий відтінок

Сміливий відтінок бургунді зайняв чільне місце в весняних колекцій багатьох дизайнерів. В Gucci його навіть назвали одним зі своїх нових культових кольорів. Це можна вважати еволюцією червоного кольору, який домінував впродовж тривалого часу. Придбати аксесуари кольору бургунді – це вдале рішення, адже вони продовжать цей тренд у 2024 році. Наче вишукане вино, бургундовий відтінок додає глибини та розкоші будь-якому образу. Тож і стильна сумка будь-якої форми в чудовому винному кольорі знайде своє місце як у повсякденних, так і в вечірніх образах. Сміливо експериментуйте з поєднанням бургунді та інших модних відтінків сезону.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com