МВС Росії оголосило в розшук колишнього віце-президента “Газпромбанку”, який виїхав воювати на боці ЗСУ

13.01.2024, 11:04
152795

Міністерство внутрішніх справ країни-агресорки Росії оголосило у розшук колишнього віцепрезидента “Газпромбанку” Ігоря Волобуєва, який виїхав воювати за Україну.

Читайте також: В Україні встановили спеціальний прикордонний режим: що треба знати українцям

Інформація про це з’явилась у базі розшуку російського відомства, пише “Медіазона”.

На це Волобуєв з іронією відреагував у Facebook.

“Годину тому написав, що мене оголосили в московії в розшук. А головне, що в оголошенні назвали руським, і додав власне ще радянське свідотство про народження, де мої батьки вказані українцями. Так от – ФБ видалив мій текст, мовляв, я “передав конфіденційну інформацію”. Та йой, ФБ, моє свідотство, де хочу, там і викладаю!”, – написав він.

За якою саме статтею КК розшукують Волобуєва, невідомо. У жовтні 2023 року Мін’юст оголосив його “іноземним агентом”.

Наприкінці грудня Волобуєв написав у Facebook, що майже рік служить у Міжнародному легіоні України. До нього в тому числі входять “Російський добровольчий корпус” та легіон “Свобода Росії”.

Навесні 2022 року після від’їзду до Києва Волобуєв розповів виданню Telegraph про “безслідне” зникнення усіх грошей зі своїх рахунків у “Газпромбанку”. Він назвав це “розплатою за дезертирство” і сказав, що “краще спатиме на вулиці, ніж залишить Україну”.

Волобуєв 16 років був співробітником “Газпрому”, потім ще шість років працював у “Газпромбанку”. Після переїзду до України його звільнили. Чоловік народився в Охтирці на Сумщині. За його словами, після анексії Криму у 2014 році він “дав собі слово”, що поїде воювати, якщо “російські танки прийдуть” до його рідного міста.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com