“Ми поборемо це разом”: світові зірки на карантині закликали людство не панікувати

17.03.2020, 17:33
66734

Сьогодні, 16 березня, Віталій Кличко, мер Києва оголосив, що через поширення коронавірусу з завтрашнього дня в столиці запроваджують додаткові обмежувальні заходи. Серед яких – закриття торгово-розважальних центрів, перукарень, SPA-салонів, спортивних комплексів. У багатьох містах України працюватимуть тільки продуктові магазини, аптеки і заправки.

Читайте також: Медики дослідили, люди з якою групою крові найбільш схильні до коронавірусу

Знаменитості з усього світу закликають жителів планети частіше мити руки і по можливості не виходити з дому. 72-річний голлівудський актор і політик Арнольд Шварценеггер наполегливо рекомендує своїм підписникам ізолюватися. Він записав відеозвернення разом зі своїми вихованцями – ослихою Лулу і поні Віскі.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

‪Stay at home as much as possible. Listen to the experts, ignore the morons (foreheads). We will get through this together.‬

Допис, поширений Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

“Дуже важливо залишатися вдома… Ми не ходимо в ресторани, ми не робимо нічого такого, як раніше. Ми просто їмо і проводимо гарно час разом з Віскі і Лулу. Сидіть вдома! Будьте вдома якомога більше! Слухайте експертів, ігноруйте дебілів. Ми поборемо це разом”, – говорить залізний Арні.

63-річний американський актор Том Хенкс, який вже заразився коронавірусом разом зі своєю дружиною Ритою Вілсон, теж звернувся до своїх шанувальників. Він написав, що він з дружиною перебуває в ізоляції, щоб вірус нікому більше не передався. Хенкс додав, що отримує всю необхідну медичну допомогу і закликав своїх підписників слідувати порадам експертів, піклуватися один про одного і бути на позитивній хвилі.

“Пам’ятайте, що, незважаючи на всі поточні події, в бейсболі не плачуть”, – підсумував він.

33-річна співачка Леді Гага самоізолювався і проводить час вдома зі своїми собаками. Вона радить утриматися від спілкування з людьми.

“Я поговорила з кількома вченими і лікарями і думаю, що найкорисніше, що ми можемо зробити зараз, – це самоізолюватись, а не ходити на масові заходи або тим більше спілкуватися з людьми похилого віку. Я б хотіла бачити своїх батьків і бабусь прямо зараз, але набагато безпечніше цього не робити, щоб убезпечити їх”, – написала американка і додала: “я люблю тебе, світ. Ми всі пройдемо через це. Повірте мені, я говорила з Богом, і він відповів, що у нас все буде добре” .

Українські зірки теж закликають своїх шанувальників захищатися від вірусу і не панікувати.

Так, 36-річна вагітна співачка Джамала не стала вдаватися до рекомендацій, залишивши цю роль фахівцям. Вона зазначила, що виконує елементарну профілактику – провітрює кімнати, миє руки з милом, промиває ніс спеціальним розчином або звичайним милом, користується оксоліновою маззю і прогулюється на свіжому повітрі.

“Карантин? Головне без паніки!.. Не надягаю маску на вулиці. Маска потрібна тим, хто вже захворів або має ймовірність опинитися в одному приміщенні з хворим. Давайте берегти своє здоров’я і дбати про наших близьких”, – написала зірка на своїй сторінці в Instagram .

Популярний співак Михайло Хома, соліст групи DZIDZIO також повідомив своїм фанатам, що він знаходиться в домашньому режимі.

“Перший раз за багато років, просто вдома”, – написав під фото виконавець.

Студія “Квартал 95” оголосила про перенесення своїх концертів.

“Друзі, в зв’язку із загальнодержавним карантином концерти” Вечірнього Кварталу “, які повинні були відбутися 17 і 18 березня, також переносяться. Нові дати стануть відомі трохи пізніше. Слідкуйте за оновленнями на офіційних ресурсах. Бережіть себе! Всім здоров’я!”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що голлівудська актриса, яка родом з України Ольга Куриленко повідомляла, що заразилася смертельним коронавірусом. А фронтмен популярного українського рок-гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин запідозрив у себе коронавірус.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com