МЗС повідомило про деталі інциденту з затриманими українцями в Афінах

5.07.2020, 12:17
77390

У департаменті консульської служби Міністерства закордонних справ повідомили, що до українців, яких затримали в аеропорту столиці Греції, приїхав консул.

Читайте також: Прем’єр-міністр України вшанував пам’ять загиблих у день звільнення Слов’янська та Краматорська

Зазначається, що 17 українців не пропустили в Афінах через карантинні обмеження і заборону на в’їзд з України, пише Главком.

“Наших громадян не затримано. Їх не пропустили на в’їзд до країни у зв’язку діючим обмеженнями. Консул купив води, засоби гігієни та виїхав до аеропорту. Від грецької влади отримано відповідний дозвіл на відвідання”, – повідомили у ДКС.

За даними ЗМІ, українці прибули до грецької столиці у суботу ввечері двома рейсами: авіакомпанії Ryanair (вилетів із “Борисполя” о 18:00) та авіакомпанії Wizz Air (вилетів о 18:45 з аеропорту “Київ”).

“Наше посольство в Греції одразу після того, як стало відомо про затримання наших громадян, почало займатися цією справою. Завтра з цього приводу буде надано розгорнутий коментар. Наразі можу порадити усім нашим громадянам, які мають намір подорожувати у цей непростий з точки зору епідеміологічної ситуації період, планувати свої поїздки виключно після отримання з офіційних джерел актуальної інформації щодо можливості/порядку в’їзду до тієї чи іншої іноземної країни”, – розповів співрозмовник МЗС.

Нагадаємо, в аеропорту Афін затримали 17 громадян України, які прилетіли до Греції з Києва .

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com