На 73-му році життя помер відомий український політик Геннадій Москаль

17.03.2024, 13:00
155876

Український політик Геннадій Москаль помер після важкої хвороби. Йому було 73 роки.

Читайте також: Помер відомий 32-річний український блогер

Про це 17 березня повідомив нардеп Микола Княжицький. “Після важкої хвороби помер Геннадій Москаль. Вічна памʼять. Співчуття родині. Він займав багато державних посад, був справжнім патріотом і людиною талановитою”, – написав він у Facebook.

Княжицький зазначив, що під час Євромайдану саме Геннадій Москаль попереджав журналістів про плановані напади на новостворений канал Майдану, а згодом оприлюднив плани влади Віктора Януковича на знищення патріотичних медіа.

Геннадій Геннадійович Москаль – український політик і юрист, генерал-лейтенант міліції, колишній голова Закарпатської ОДА, кандидат юридичних наук (2002), доцент (2005), депутат Верховної Ради VI та VII скликань.

У 2011-2013 входив до складу політичної партії “Фронт Змін”, однак після її вливання до “Батьківщини” перейшов до нової партії, отримавши місце в політраді “Батьківщини”.

З грудня 2012 року – перший заступник голови комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією. Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації з 5 березня 2015 року. З 15 липня 2015 по 11 червня 2019 року – знову голова Закарпатської ОДА.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com