На Черкащині матір жорстоко вбила свого однорічного сина

10.09.2020, 21:21
83795

Під Черкасами жінка вбила свою маленьку дитину – хлопчику був лише рік. Підозрювана була затримана, і вже зізналася в страшному злочині.

Читайте також: У разі смерті учня від COVID-19 директору школи загрожує до 5 років в’язниці, – МОН

Тепер горе-матері загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Про це 10 вересня передали в секторі комунікації поліції Черкаської області.

Як розповіли правоохоронці, двома днями раніше до приймального відділення Чорнобаївської районної лікарні з тілесними ушкодженнями доставили однорічного хлопчика. Медики відразу ж зв’язалися з поліцією і повідомили про інцидент.

Попри всі зусилля лікарів, вжиті заходи щодо порятунку життя дитини не дали позитивного результату. За попередньою інформацією, хлопчик помер від удушення.

Поліцейські на місці провели першочергові слідчі дії, а потім припустили, що до смерті малюка може бути причетна його мати. Жінку доставили у відділення, де вона зізналася у скоєному.

Горе-матері вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 2 частини 2 статті 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) КК.

Суд відправив жінку на 60 діб під варту. Триває розслідування для встановлення всіх обставин цієї трагічної події. Тепер у разі доведення провини у вбивстві дитини їй можуть дати довічне.Трагедія під Черкасами: горе-мати жорстоко вбила однорічного сина

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com