На День Незалежності невідомі в Києві “замінували” десятки об’єктів

24.08.2020, 13:49
82234

Київська поліція на День Незалежності у понеділок, 24 серпня, отримала низкуповідомлень про замінування кількох об’єктів у столиці. З деяких об’єктів довелося евакуювати сотні людей, та, на щастя, інформація про загрозу виявилася неправдивою.

Читайте також: “Сьогодні – 29 днів, у 29-річницю Незалежності, як на сході України у нас немає бойових втрат”, – Зеленський

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва на сторінці у Facebook, пише OBOZREVATEL.

“До столичної поліції надійшло кілька повідомлень про замінування аеропорту “Київ”, адмінбудівлі на Європейській площі, міжнародного конгрес-центру, мережі магазинів, готелю, торгового центру, банку, двох мостів, станції метро “Хрещатик” й площі “Майдан Незалежності”, – зазначалося у повідомленні.

У столичній поліції додали, що за вказаними адресами одразу виїхали правоохоронці. Також на місцях працювали слідчо-оперативні групи, фахівці вибухотехнічної служби й кінологи зі службовими собаками, які оглядали прилеглі території.

Відомо, що під час відпрацювання повідомлення про замінування аеропорту “Київ” поліцейські евакуювали із терміналів понад 150 пасажирів. Хоча після пошукових заходів із залученням працівників кінологічної, вибухотехнічної служби, а також працівників відділу поліції в аеропорту вибухонебезпечних та підозрілих предметів не було виявлено. У результаті “Київ” відновив роботу.

Читайте також: У Києві пройшов масштабний Марш захисників України (фото, відео)

Ніяких небезпечних предметів або речовин не було знайдено і після перевірки адмінбудівлі на Європейській площі, станцій метро “Хрещатик” і “Майдан Незалежності”.

Водночас у столичній поліції додали, що продовжують здійснювати перевірку інших об’єктів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com