На Дніпропетровщині поліцейська собака знайшла 8-річного хлопчика, який зник

3.10.2019, 21:53
45208

У середу, 2 жовтня, у місті Кам’янське Дніпропетровської області 8-річний хлопчик пішов до репетитора та не повернувся. Розшукати дитину змогли завдяки поліцейській собаці, яка відчула слід та привела правоохоронців до малого. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Кам’янського відділу поліції.

Читайте також: У Дніпропетровській області ціле місто залишилося без питної води

″2 жовтня близько 22:00 за допомогою до поліції звернулась 28-річна жінка. Вона повідомила, що о 15:00 її 8-річний син пішов до репетитора, однак на навчання так і не з’явився і додому не повернувся. Жінка із знайомими намагалася самостійно розшукати дитину, але хлопчика ніде не було″, – йдеться у повідомленні.

На пошуки хлопця був залучений майже весь особовий склад Кам’янського ВП, орієнтовані всі патрулі. Також до пошуку залучили кінолога зі службовою собакою Харді.

Поліцейські разом з собакою продовжили пошуки дитину. Вівчарка обійшла декілька дворів і відчула слід. Вона вперто повела кінолога до дерева і ставши передніми лапами на стовбур заскавчала. Серед гілок вони ледь помітили хлопчика. Він настільки змерз, що навіть не міг говорити.

Дитині допомогли злізти з дерева та передали матері.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com