На Донбасі поранення отримали троє українських військових, один – бойову травму

16.06.2020, 10:11
75543

На Донбасі 15 червня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів троє воїнів Об’єднаних сил отримали поранення, а ще один – бойове травмування.

Читайте також: В соцмережах з’явилося відео наїзду авто на поліцейську в Києві (відео 18+)

Про це повідомляє штаб ООС, пише РБК-Україна.

Зазначається, що бойовики обстріляли українські позиції із мінометів калібру 82 мм, ПТРК, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

“Українські підрозділи діяли адекватно обстановці і вживали необхідних заходів щодо придушення вогневих засобів противника”, – повідомили у штабі ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” бойовики вели вогонь на підступах до Новолуганського.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” окупанти застосували протитанкові ракетні комплекси поблизу Новоселівки Другої. Також обстріли велися Павлополя, Авдіївки, Кам’янки та Мар’їнки.

За даними розвідки, минулої доби було поранено трьох окупантів. Відчувши на собі рішучість дій військовослужбовців ЗСУ противник припинив свої злочинні наміри.

Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” поблизу Оріхового відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com