На Донбасі снайпер поранив українського бійця: військовий у важкому стані

24.11.2020, 17:12
89941

Російські найманці на Донбасі відкрили вогонь у передмісті Авдіївки, внаслідок чого було поранено українського військового. Він перебуває в лікарні у тяжкому стані.

Читайте також: У Житомирі неадекватний пацієнт жорстоко побив вагітну лікарку, через відмову підписувати з ним декларацію (фото, відео)

Про це повідомляє УНН із посиланням на 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.

“Сьогодні, 24 листопада, російсько-окупаційні війська цинічно порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року відповідно до рішення Тристоронньої контактної групи.

Близько опівдня в передмісті Авдіївки унаслідок пострілу ворожого снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець Об’єднаних сил. Українському захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров’я важкий”, — сказано у повідомленні.

Зазначається, що об’єднані сили вогонь у відповідь не відкривали у зв’язку із заходами евакуації пораненого.

“Про зухвалі та підступні дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців негайно було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін”, — підсумовується у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com