На Донеччині під час навчань вибухнув міномет: загинув військовий, ще 8 поранені

14.04.2020, 19:17
69577

На Донеччині під час навчань вибухнув міномет, у результаті чого один військовослужбовець загинув, ще 8 поранені. Про це йдеться у повідомленні на сайті Офісу генерального прокурора.

Читайте також: Cтало відоме ім’я військового, вбитого бойовиками на Донбасі 12 квітня (фото)

Зазначається, що за процесуального керівництва військової прокуратури Донецького гарнізону слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Краматорську, розпочато досудове розслідування за фактом загибелі військовослужбовця−контрактника та поранення вісьмох військовослужбовців Збройних сил України внаслідок порушення правил поводження зі зброєю (ч. 2 ст. 414 Кримінального кодексу України).

“За даними слідства, 14 квітня 2020 року під час проведення планових навчальних стрільб на полігоні у Донецькій області стався вибух міномета. Внаслідок цього загинув 24−річний старший солдат роти спеціального призначення загону спеціальних операцій. Ще 8 військовослужбовців отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. На даний момент потерпілих госпіталізовано, їм надається невідкладна медична допомога”, − мовиться у дописі.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання про призначення відповідних експертиз.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com