На Донеччині спіймали злочинця, який грабував та ґвалтував 90-річну жінку

30.03.2019, 13:16
18746

Поліція затримала чоловіка, який проникав до оселі 90-річної жительки Донеччини, грабував та, користуючись її немічним станом, ґвалтував літню жінку. Вирішальну роль у справі зіграв недопалок злочинця.

Читайте також: Поліція викрила на Львівщині банду наркоторговців, які збули товар на 1,5 млн грн

Поліцейські Донецької області встановили та затримали чоловіка який декілька разів проникав до будинку немічної 90-річної мешканки Маріуполя та скоював крадіжку майна. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, передає “Уніан“.

Заступник голови поліції Донеччини Артем Кисько розповів подробиці цієї історії. За його словами, злочинець тричі проникав до помешкання бабусі, останні два рази – щоб зґвалтувати. Кисько також, розповів, що затримати зловмисника допоміг недопалок.

“Ключову роль в його затриманні зіграв викинутий недопалок, адже сигарети, які курив злочинець, продавалися лише в одному магазині на весь квадрат злочину. Продавець згадала, хто купував в день останнього епізоду злочину цю марку, і допомогла поліцейським скласти фоторобот. А далі вже оперативники встановили його особу, ось тільки постійного будинку він не мав. Сьогодні вночі засідка в місці його можливої появи спрацювала. Коли пояснили причину затримання, негідник знепритомнів”, – повідомив поліцейський. Зазначається, що чоловік раніше вже був судимий.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com