На Харківщині поліцейський та чиновник збували наркотики

18.02.2019, 12:50
12607

На Харківщині викрили та блокували мережу розповсюдження наркотичних засобів.

Читайте також: На Одещині затримали організатора групи, яка постачала наркотики по світу (Фото)

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Встановили, що місцевий мешканець організував у своєму приватному домоволодінні виготовлення та зберігання канабісу. Для розповсюдження зілля наркозалежним особам організатор мережі залучив спільників, серед яких були діючий співробітник поліції, а також один з керівників місцевого самоврядування.

У межах розпочатого кримінального провадження правоохоронці задокументували низку фактів збуту зловмисниками наркотичних засобів.

Організатора мережі затримали згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, при спробі збуту чергової партії наркотиків.

Під час обшуків за місцями мешкання учасників протиправної схеми вилучено підготовлений для продажу канабіс, нарізна та гладкоствольна мисливська зброя, набої до автомата Калашникова калібру 5,45 мм, а також бойова граната РГД-5 з підривачем. Загалом під час спецоперації з незаконного обігу вилучено понад тридцять кілограмів марихуани.

Його роздрібна вартість за цінами “чорного ринку” становить понад мільйон гривень. Організатору мережі повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ст. 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо юридичної кваліфікації дій інших учасників оборудки. Тривають слідчо-оперативні дії.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com