На Харківщині СБУ спіймала на отриманні хабара місцевого чиновника

12.04.2019, 20:31
20678

Співробітники Служби безпеки України викрили та затримали на утриманні неправомірної вигоди старшого державного виконавця однієї з районних виконавчих служб Головного управління юстиції в Харківській області, повідомляє прес-служба СБУ.

Читайте також: СБУ оголосила підозру жінці, яка анонімно надіслала 2,2 млн партії “Батьківщина” (відео)

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав у керівника місцевого торгівельного комплексу три тисячі доларів США. За цю суму чиновник обіцяв не застосовувати до бізнесмена заходів з примусового виконання судового рішення та закрити відповідне виконавче провадження.

Правоохоронці затримали старшого державного виконавця в одному з кафе поблизу місця робити після одержання ним усієї суми неправомірної вигоди.

Затриманому оголошено підозру в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та вирішується питання щодо обрання стосовно нього судом міри запобіжного заходу. Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення причетності керівництва районної виконавчої служби до цього злочину.

Операція з викриття хабарників проводилась спільно з Національною поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com