На Херсонщині на подвір’ї приватного будинку сталась стрілянина, загинув один чоловік

4.01.2020, 20:49
58749

На Херсонщині сталося вбивство: 29-річний чоловік скоїв кілька пострілів з рушниці в живіт іншому чоловікові. Правоохоронці затримали зловмисника і вибрали йому запобіжний захід.

Читайте також: 20-річного юнака засудили до довічного ув’язнення за подвійне вбивство на Сумщині

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Херсонської області.

Як розповіли у відомстві, першого дня нового року в місті Каховка до будинку, де живе молода сім’я, прийшов нетверезий 26-річний колишній чоловік жінки. Він викликав на розмову 29-річного господаря, у дворі вони посварилися. “Попередньо встановлено, що колишній чоловік вистрілив з травматичного пістолета у бік господаря, не поранивши його. Захищаючись, власник будинку зробив кілька пострілів з карабіна в бік колишнього чоловіка своєї дружини. Від отриманих поранень чоловік помер через два дні”, – повідомили у поліції.

У зв’язку зі смертю потерпілого злочин був перекваліфікований на “Умисне вбивство”. Суддя підтримав клопотання слідчого і постановив заарештувати підозрюваного на 60 діб без права внесення застави.

“Також стало відомо, що підозрюваний відпочивав в одній компанії з працівником районного відділу поліції. Відносно поліцейського призначено проведення службового розслідування, він відсторонений від виконання службових обов’язків, а державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за ст. 365 “Перевищення влади” Кримінального кодексу України. Розслідування цього злочину перебуває на контролі керівництва обласної поліції”, – додали в поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com