На Херсонщині неповнолітня народила дитину, замотала в поліетиленовий пакет та сховала у шафу

31.01.2020, 15:10
61526

На Херсонщині правоохоронці виявили новонароджену дитину, яка була замотана в поліетиленовий пакет. Про це повідомляє прес−служба Нацполіціі Херсонської області.

Читайте також: 8-місячному малюку з Волині терміново потрібні кошти для боротьби зі страшною хворобою

Інцидент стався в четвер, 30 січня, в місті Олешки. Там близько 6:30 поліцейським надійшло повідомлення про те, що 17−річна студентка була доставлена ​​в лікарню з кровотечею. За словами лікарів, у дівчини відбулися пологи.

За словами самої потерпілої, вона перебувала на 16 тижні вагітності і зробила аборт. Однак після огляду медики з’ясували, що термін був набагато більше, крім цього все вказувало на пологи, а не на аборт.

За місцем проживання дівчини виїхав загін поліції. Саме під час огляду кімнати породіллі одна зі слідчих знайшла в шафі зав’язаний поліетиленовий пакет. Там, серед ганчірок лежала новонароджена дівчинка, яка ледве дихала. Поліцейські негайно викликали швидку допомогу, після чого дитину госпіталізували.

Під час спілкування з поліцейськими вахтер гуртожитку пояснила, що не знала про вагітність студентки. За словами жінки, приблизно опівночі дівчина поскаржилася на біль в спині, і вахтер дала їй таблетки. На світанку неповнолітня знову поскаржилася на погіршення самопочуття і їй викликали “швидку”. Лікарям студентка нічого не пояснила. Коли вони зайшли до неї в кімнату і побачили кров, то дівчина сказала, що нібито зробила аборт. Після цього її госпіталізували.

Читайте також: Жінка випрала новонароджену дитину в пральній машині

Лікарі намагалися врятувати дівчинку. Але, незважаючи на всі зусилля, дитина померла вчора ввечері. Тіло новонародженої направлено на судово−медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Відкрите кримінальне провадження за ст.117 “Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини” Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com