На Івано-Франківщині чоловік взяв у заручники жінку і двох дітей

18.08.2020, 18:22
81708

В Івано−Фанківській області 29−річний чоловік на декілька годин взяв у заручники своїх дітей та колишню дружину. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Читайте також: Показали повітряний кортеж, яким прибув Аваков до Луцька визволяти заручників від терориста (відео)

Згідно з повідомленням, інцидент трапився у смт Войнилів Калуського району. До правоохоронців надійшла інформація про те, що чоловік взяв у заручники дружину і двох дітей та погрожує їм фізичною розправою.

Згодом стало відомо, що чоловік самостійно забрав двох своїх дітей додому від родичів, а коли про це дізналася 30-річна колишня дружина, то вона заявила про це в поліцію. Жінка, не чекаючи приїзду правоохоронців, самостійно поїхала до помешкання колишнього чоловіка, аби забрати дітей семи і дев’яти років. Однак у помешканні між дорослими трапився конфлікт і чоловік зачинив будинок, а жінці пригрозив фізичною розправою.

Як зазначається, правоохоронці, які прибули на місце, розпочали перемовини. Через дві години чоловік погодився відпустити жінку й одну дитину. Саме у цей момент його затримали поліцейські.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу. Чоловіка затримали, йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com