Показали повітряний кортеж, яким прибув Аваков до Луцька визволяти заручників від терориста (відео)

24.07.2020, 12:53
79357

У вівторок, 21-го липня, коли у Луцьку терорист Максим Кривош (Плохой) захопив у заручники пасажирів рейсового автобуса “Берестечко-Краснилівка”, на допомогу волинським правоохоронцям прибув Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, аби мирно вирішити питання із заручниками.

Читайте також: “Не театр, а професіоналізм”: Аваков розповів, чому штурмували пустий автобус у Луцьку після того як терорист здався

Як відомо Арсен Борисович прилетів на Луцький військовий аеродром.

Проте міністр внутрішніх справ привіз з собою цілий кортеж:

“Повітряний кортеж міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова прибув в складі літаючого штаба МВС України на базі транспортного літака Ан-74, військово-транспортного літака Ан-72 зі складу Національна гвардія України, а також військово-транспортного літака Ан-26 і пари вертольотів Мі-8 зі складу 15-ї Бригада Транспортної Авіації (15 Бригада Транспортної Авіації, аеропорт “Київ – Бориспіль”)”, – йдеться на сторінці Організації Волинських Авіалюбителів “ОВАЛ”/Луцький Аероклуб “Крила Волині” у Facebook.

Нагадаємо, вранці 21 липня у Луцьку на Театральній площі озброєний чоловік захопив автобус із людьми та погрожував зброєю. З ним вели перемовини. У соцмережах Максим Плохой − так називає себе терорист − публікував вимоги, доки його акаунти не заблокували. Злочинець хотів, аби судді, політики, правоохоронці та церковники визнали себе “терористами в законі”. Також вимагав, аби Зеленський закликав українців дивитися фільм “Земляни” − відома зоозахисна документальна стрічка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com