На кого робить ставку Путін на виборах президента України: політолог

5.11.2018, 13:49
4948

Президент Російської Федерації Володимир Путін сприятиме обранню президента України Петра Порошенка на другий президентський термін.

Про це у інтерв’ю російському виданню “Эхо Москвы” розповів російський політолог Станіслав Бєлковський.

За його словами, санкційний список щодо українських політиків, громадських діячів, бізнесменів і компаній погоджували з Адміністрацією Президента України, щоб створити багатьом членам команди чинного президента образ патріотів, що страждають від кривавого режиму Путіна.

“Санкції носять чисто формальний характер. Вони всерйоз не загрожують більшості людей і компаній, що в них знаходяться. …Я вважаю, що при складанні списку санкцій враховувалася думка Адміністрації Президента України, оскільки в цьому списку величезна кількість членів команди чинного президента Петра Порошенка, але чомусь  зникли деякі великі бізнесмени. Наприклад, Ренат Ахметов, Дмитро Фірташ”, – зазначив політолог.

За словами Бєлковського, саме це є прозорим натяком на те, що ті, хто є в списку – справжні патріоти України, оскільки вони зазнали гонінь з боку Москви.

“Власне, тому я вважаю, що список санкцій не тільки узгоджений на Банковій у Києві, а й побічно вказує на те, що Кремль все-таки робить ставку на другий термін президента Петра Порошенка, які повинні відбутися в березні 2019-го року. Я не випадково говорю “повинні відбутися”, оскільки якщо Петро Порошенко не буде з усією очевидністю перемагати на цих виборах, то можливі всякі надзвичайні сценарії. Зокрема,  військове загострення з введенням надзвичайного та воєнного стану і перенесенням виборів на невизначений термін”, – резюмував політолог.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com