На кордоні з Білоруссю затримали рекордну партію контрабандних цигарок

8.08.2020, 15:42
80775

У п’ятницю ввечері на українсько-білоруському кордоні виявили рекордну партію контрабандних тютюнових виробів на суму близько 7 мільйонів гривень.

Читайте також: В Україну прямувала контрабанда зубної пасти на суму понад 1,1 мільйон гривень

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Увечері 7 серпня в пункт пропуску “Нові Яриловичі” на в’їзд в Україну смугою руху “червоний коридор” прибув вантажний автомобіль марки “Даф”.

За кермом транспортного засобу білоруської реєстрації був 29-річний громадянин Білорусі. Заявлений в супровідних документах вантаж – мінеральні добрива.

Враховуючи індикатори ризику та досвід попередніх затримань, правоохоронці прийняли рішення про направлення транспортного засобу на додаткову перевірку.

За результатами роботи спільної оглядової групи у складі прикордонного наряду ОТЗ, оперативних співробітників прикордонного загону, співробітників СБУ та митників, над заявленим вантажем виявлено велику кількість коробів з цигарками марки МИНСК без акцизу.

“Сьогодні, 8 серпня, маємо точну цифру підрахунку, що кількісно перевищила всі попередні показники. За результатами спільного огляду вилучено понад 530 тисяч пачок сигарет з білоруськими акцизними марками на суму близько 7 мільйонів гривень.

Експертна оцінка вилучених тягача з причепом буде встановлена в ході процесуальних заходів”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com