На Київщині сталась масштабна ДТП, шестеро загиблих та 20 постраждалих (фото)

11.09.2020, 11:28
83829

На Київщині у ніч на п’ятницю, 11 вересня, зіткнулися вантажівка, мікроавтобус та легковик, внаслідок ДТП шестеро людей загинули, 20 отримали травми.

Читайте також: У Запоріжжі на пішоходному переході вантажівка збила жінку з дитиною

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу патрульної поліції.

Це сталось біля 4 ранку. Як встановлено, водій однієї з вантажівок рухався в бік Києва, здійснив зіткнення з Mercedec-Benz 1320, після чого виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся ще із двома транспортними засобами, а саме Mercedes-Benz Sprinter та “ВАЗ”.

Через ДТП загинули мінімум 5 людей, інших госпіталізували. Наразі на місці працюють рятувальники та слідчо-оперативна група поліції. Патрульні поліцейські забезпечують безпеку дорожнього руху на місці події.

Як повідомляє УНН, КНП “Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування” прооперувала 8 з 12 потерпілих у результаті ДТП на автодорозі “Київ – Харків – Довжанський” біля села Іванків Бориспільського району за участю 4 транспортних засобів.

“До КНП “ББЛІЛ” у терміновому порядку надійшло 12 потерпілих. Усі пацієнти перебували у важкому та вкрай важкому станах. Для надання допомоги потерпілим було організовано додаткові зміни персоналу ББЛІЛ. Хірурги, травматологи, анестезіологи та медичні сестри працювали злагоджено та професійно”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що допомогу пацієнтам надано у повному обсязі, за потреби проведено КТ внутрішніх органів, рентген та УЗД.

“Наразі 12 осіб у тяжкому стані, 8 з них прооперовано, 7 перебувають у реанімації, троє у дуже важкому стані, одна особа померла”, – зазначається у повідомленні.

ДТП на автодорозі Київ – Харків – ДовжанськийДТП на автодорозі Київ – Харків – ДовжанськийДТП на автодорозі Київ – Харків – Довжанський

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com