На Київщині замість 25 районів залишиться шість (карта)

4.06.2020, 15:11
74513

Укрупнення районів Київської області – це другий етап адміністративно-територіальної реформи, який має завершитися уже найближчим часом.

Читайте також: Битва за столицю: “Слуга народу” шукає “джокера”

Пропозиція Київської обласної державної адміністрації щодо районування області була схвалена на рівні міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова в рамках робочого засідання тиждень тому. Згідно з нею на Київщині замість 25 районів залишається 6, пише Главком.

Так, Ірпінський район стане Бучанським. Як пише журналістка та ірпінська активістка Михайлина Скорик, “від конфлікту Ірпеня з Бородянкою та Вишгородом виграла Буча”.

“Тепер наш район пропонують назвати Бучанським. Фастівський район включає в себе Боярку та Васильків. Бориспільський – Бровари. Обухівський теж зберігся. Тепер кожному з нас доведеться вчити не лише конфігурацію нових 69 громад Київщини, а й хто в якому районі опинився”, – зазначила вона на своїй сторінці у Facebook.

Раніше уряд остаточно затвердив нову конфігурацію громад Київської області. Загалом в Київській області сформовано 69 територіальних громад.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com