На Львівщині 2-річний хлопчик, граючись сірниками, спалив себе

8.12.2020, 13:51
91065

У Жидачеві, що на Львівщині, 8 грудня загинув 2-річний хлопчик – він випадково підпалив свій одяг та згорів. Його мати була в той час на роботі, а діти віком 2, 4 та 6 років перебували вдома самі.

Читайте також: У кишківнику пробито сім отворів: у Львові 2-річна дівчинка проковтнула популярну іграшку

Інцидент трапився близько 9 години ранку. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події. Про це у фейсбуці повідомила пресслужба поліції Львівщини.

 

Повідомлення про смерть 2-річного хлопчика надійшло у поліцію близько 9:00. Не гаючи ні хвилини, правоохоронці вирушили на місце виклику.

Слідчі з’ясували, що хлопчик разом з 4-річною сестрою та 6-річним братом перебували вдома самі. У цей час їхня мати була на роботі. Хлопчик віком 2 роки та 8 місяців бавився сірниками. Тоді він випадково підпалив свій одяг.

Через те, що маленькі діти були вдома без нагляду дорослих, хлопчику ніхто не зміг допомогти. Дитина загинула. Близько 9:00 у будинок прийшла тітка дітей. Саме вона викликала медиків та зателефонувала у поліцію. Медики встановили, що хлопчик отримав термічні опіки та отруївся продуктами горіння.

Попри зусилля лікарів врятувати життя дитини не вдалось.

Медики відвезли двох інших дітей у лікарню для медогляду. На щастя, вони не постраждали.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною. Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті, – до 5 років за ґратами.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі причини та обставини події.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram
 

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com