На Львівщині мати катувала 10-річну подругу своєї доньки: побила молотком і зв’язала на всю ніч

28.09.2023, 18:03
147453

У Львівській області судили жінку, яка викрала 10-річну подругу своєї доньки: вона жорстоко побила дівчинку та залишила її зв’язаною на всю ніч. За це жінку засудили до 7 років позбавлення волі.

Читайте також: Євросоюз може розпочати переговори з Україною про членство до Різдва — Європарламент

Про це повідомляє прокуратура Львівської області.

За даними слідства, інцидент стався в Соснівці Львівської області. Там 32-річна жінка пізно ввечері напідпитку поверталася додому. Дорогою вона зустріла 10-річну подругу своєї доньки. Між дітьми напередодні стався конфлікт, а тому мати вирішила помститися дитині за образу доньки.

Жителька Соснівки силоміць затягнула дитину до квартири своєї матері, де ніхто не мешкав через ремонт, і почала жорстоко бити дівчинку.

“Вона завдала останній численних ударів по тілу руками, а також підручними засобами, зокрема дерев’яною табуреткою і металевим молотком. Після цього жінка зв’язала дівчинці руки і заклеїла рот клейкою стрічкою, щоб вона не змогла втекти чи покликати на допомогу, і закрила її у квартирі на ніч”, – йдеться у повідомленні.

Наступного дня жінка повернулася, вмила потерпілу та відпустила, наказавши їй нікому не розповідати про побої.

Проте дівчинка у всьому зізналась і у неї діагностували тяжкі тілесні ушкодження. Суд визнав 32-річну жительку Львівщини винною в умисному завдаванні тяжких тілесних ушкоджень і незаконному позбавленні волі (ч. 2 ст. 121, ч. 2 ст. 146 КК України). Її засудили до 7 років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com