На Львівщині сталася ДТП за участі рейсового автобуса: є загиблі та постраждалі

10.12.2018, 16:00
6336

Поблизу села Станіславчик на Львівщині 9 грудня близько 18:30 зіткнулися рейсовий автобус та автомобіль “Лада”, внаслідок чого одна особа загинула, ще п’ять постраждали.

Читайте також: Українець за скоєння смертельної ДТП у Польщі, може “сісти” на 12 років

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Попередньо встановлено, що 52-річний житель міста Червоноград, водій пасажирського автобуса “Еталон”, який здійснював рейс за маршрутом Броди – Червоноград, під час обгону гужового транспорту виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем “ВАЗ 21112” під керуванням 29-річного мешканця Радехівського району.

В результаті ДТП водій легковика від отриманих травм загинув на місці автопригоди, п’ятеро пасажирів автобусу звернулися за медичною допомогою.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Скоєння злочину за цією статтею карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На даний момент проводиться досудове розслідування.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com