На Львівщини правоохоронці затримали подружжя-шахраїв

16.01.2020, 12:12
59955

Слідчі Галицького відділу поліції спільно зі співробітниками СБУ та працівниками прокуратури викрили злочинну діяльність подружжя з Тернопільщини, які організували шахрайську схему з виготовлення підроблених документів.

Читайте також: У Дніпрі посадовці привласнили 25 мільйонів бюджетних коштів, які були призначені на реконструкцію дитсадків та шкіл міста

Як повідомляється на сайті НПУ під час досудового розслідування, відкритого за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, правоохоронці встановили, що чоловік з дружиною віком 42 та 40 років виготовляли пакет фіктивних документів, необхідних для отримання громадянства Республіки Румунія.

Діяли шахраї на території Львова та Тернопільської області. Вартість такої послуги сягала майже 60 тисяч гривень.

15 січня правоохоронці провели санкціоновані обшуки у Львові та на Тернопольщині. Було виявлено та вилучено підроблені документи різних юридичних осіб, фіктивні документи для отримання громадянства, печатки, оргтехніку, флеш-накопичувачі та інші речові докази.

Зараз поліцейські встановлюють усіх потерпілих, а також суму завданих збитків внаслідок шахрайських дій. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам підозри.

Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com