На молебні біля Порошенка та Епіфанія “засвітився” відомий кримінальний авторитет

18.12.2018, 09:12
6720

17 грудня президент Петро Порошенко відвідав Дніпро, де взяв участь у молебні в храмі Різдва Пресвятої Богородиці Православної церкви України. Богослужіння провів глава церкви Епіфаній.

Читайте також: Які особливості матиме томос для Української церкви

Під час богослужіння президента сфотографували в компанії дніпровських бізнесменів Олександра Петровського і Еміля Арутюняна (на фото в окулярах). Про це у Фейсбуці повідомив журналіст Юрій Бутусов.

У ЗМІ Олександра Петровського неодноразово називали відомим кримінальним авторитетом на прізвисько “Нарик”, що, втім, він сам і його оточення категорично заперечували. А Еміль Арутюнян відомий як один з активних членів громади Едуарда Багдасаряна (депутат міськради Дніпра). Арутюнян (“Еміль”) також вважають близьким до Петровського “авторитетним” бізнесменом.

Петровський також відомий тим, що сфотографувався з кубком Ліги чемпіонів в храмі “Несподівана Радість” в Дніпрі. З ним на фото – його сват президент ФФУ, депутат від БПП Олександр Павелко.

Раніше стало відомо, що “права рука” Петровського – Богдан Гулямов, настоятель храму села Романків в Кончі-Заспі, який ще рік тому був світською людиною, відслужив першу службу Константинопольського патріархату в Андріївському храмі. Не так давно Гулямов також став президентом київського баскетбольного клубу “Будівельник”.

Гулямов відомий своїми зв’язками з активним прихильником автокефалії в УПЦ МП митрополитом Драбинко (17 грудня Синод УПЦ позбавив його сану і заборонив богослужіння). За даними “Страни” Петровський, Павелко та Гулямов відіграли чималу роль в процесі отримання українською церквою автокефалії.

Детальніше про це розповідається в блозі Олесі Медведєвої “Братва і церква Порошенко”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com