На Одещині чоловік побив та хотів підпалити літню жінку

28.03.2019, 18:31
18509

В Одеській області чоловік, який перебуває у виправному центрі, напав на жінку, побив її та намагався спалити. Поліція почала проти нього нове кримінальне провадження

Читайте також: Мати вбила доньку-інваліда і після цього наклала на себе руки

У селі Армашовка на Одещині засуджений місцевий житель, який перебуває у виправному центрі за розбій, жорстоко побив і намагався спалити живцем літню жінку. Про це “УНІАН” повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Виявилось, що нападник 1988 року народження, перебуває в розташованому у селі Ширяївському виправному центрі №111. До цього виправного закладу він прибув восени минулого року після винесення вироку за вчинення розбійного нападу. Режим цієї установи передбачає обмеження волі – ув’язненим заборонено залишати певну зону, але територією населеного пункту у разі дотримання певних умов їм дозволено пересуватися. Як повідомив представник главку, спочатку чоловік вкрав у пенсіонерки 500 грн, через що вона поскаржилася керівництву виправного центру. Наступного дня зловмисник увірвався у приватне житло потерпілої, сильно побив і підпалив приміщення.

Відкрито два кримінальні провадження: за ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) і ст. 15, ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com