На Одещині чоловік стріляв у правоохоронців з пневматичної зброї

23.07.2020, 21:21
79309

Правоохоронці затримали 60-річного мешканця Болградського району, який начебто влаштував стрілянину з пневматичної зброї у подвір’ї власного будинку. Про таке розповіли в пресслужбі Національної поліції Одеської області.

Читайте також: На Харківщині затримали угруповання кримінального авторитета “Князя”

Там зазначили, що до поліції звернувся сільський голова, який повідомив, що з оселі місцевого мешканця чутно постріли. На місці подій правоохоронці намагалися поговорити з чоловіком, однак той показав їм пістолет та пообіцяв відкрити вогонь у разі наближення, запевнили в пресслужбі.

Чоловік нібито не відреагував на вимоги поліцейських скласти зброю та почав стріляти. Згодом мешканця села роззброїли та відвезли до місцевого відділу поліції. Також у нього вилучили пневматичний пістолет. Згідно з повідомленням пресслужби, внаслідок стрілянини ніхто не травмувався.

На Одещині 60-річний чоловік стріляв у правоохоронців з пневматичної зброї – поліція

Дії чоловіка кваліфікували за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України. Триває слідство. Також правоохоронці призначили декілька експертиз, серед яких судово-психіатрична. Фахівці мають визначити осудність затриманого.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com