На Одещині коронавірус знайшли у будинку дитини

11.08.2020, 16:07
81046

У Білгород-Дністровському на коронавірус захворіли п’ятеро вихованців спеціалізованого Будинку дитини.

Читайте також: Фінляндія розширила “зелений список” до 25 країн, для решти карантин став обов’язковий

Про це інформує пресслужба Білгород-Дністровської міської ради, передає Цензор.НЕТ.

Зазначають, що станом на 10 серпня в місті коронавірусом інфіковані 147 осіб, у тому числі 18 дітей, 5 із яких – вихованці будинку дитини.

“Серед вихованців спеціалізованого будинку дитини виявлено 5 позитивних результатів. Усі діти почуваються задовільно, встановлено цілодобовий медичний нагляд”, – сказано в повідомленні.

Згідно з повідомленням, у місті третій тиждень поспіль збільшується кількість хворих COVID-19. Щодня госпіталізують 6–7 осіб. Серед хворих – 41 медпрацівник, п’ятеро з них працюють у спеціалізованому будинку дитини.

Згідно з офіційною інформацією, комунальний заклад “Білгород-Дністровський спеціалізований будинок дитини” є об’єктом спільної власності територіальної громади області. Він здійснює медичну допомогу, проведення психолого-педагогічної корекції та медико-соціальної реабілітації дітей із вадами фізичного та розумового розвитку від народження до 6 років. Ідеться про дітей, тимчасово позбавлених батьківського піклування, сиріт, а також дітей із малозабезпечених, неповних та багатодітних сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com