На Одещині озброєний чоловік узяв в заручники рідну сестру з трьома дітьми (відео)

8.01.2020, 14:10
59085

На Одещині в Овідіопольському районі озброєний сокирою чоловік узяв в заручники рідну сестру та її трьох малолітніх дітей. Про цеповідомляє прес−служба Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Читайте також: У Харкові зловмисник взяв заручницю та підрізав поліцейського

Напередодні в правоохоронні органи надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку 21−річний чоловік, озброєний ножем і сокирою, закрив у будинку сестру з трьома малолітніми дітьми, і погрожує фізичною розправою.

“Першими за викликом прибули працівники територіального відділу поліції. У відповідь на вимогу відкрити двері і випустити жінку з дітьми, озброєний сокирою і ножем зловмисник, закрився в будинку, став погрожувати розправою і поліцейським”, − повідомили в главку.

Як наголошується, щоб не допустити загострення ситуації і уникнути можливих людських жертв, на допомогу прибули бійці батальйону поліції особливого призначення.

Вони звільнили жінку з дітьми, а їх родича затримали. Як з’ясувалося, причиною такої поведінки чоловіка стала образа на сестру, яка не пускала його переночувати після сварки з матір’ю. Обставини події встановлюються.

За фактом погрози працівникам правоохоронного органу відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 345 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com